Pair of Vintage Old School Fru
Home
iqos bilgilendirme, inceleme ve satis sayfasi. iqos heets cesitleri ve kullanici yorumlari.

FDA Paneli Philip Morrisin Daha az zararli iddiasini reddetti

Perşembe günü yapılan bir federal danışma komitesi, Gıda ve İlaç İdaresi'nin Philip Morris International tarafından Amerika'da dumansız bir tütün çubuğunu geleneksel sigaralardan daha güvenli bir şekilde pazarlamak için verdiği teklifi reddetmesini tavsiye etti.

IQOS adı verilen ürün, tütün çubuklarını ısıtan ancak yakmayan elektronik bir kalem benzeri cihazdır. Şirketin dumandan daha az tehlikeli olduğunu söylediği nikotin buharını açığa çıkarır. Zaten 30 ülkede satılıyor ve özellikle Japonya'da popüler.

Şirket, nikotinin yanı sıra tütün içeren IQOS'un, sigara içen için, büyüyen nikotin dağıtım sistemleri kategorisinde rakip olan e-sigaralardan daha doğal bir sigara içme deneyimi sunduğunu söylüyor.

Danışma komitesi, şirketin 2009 Aile Sigara Önleme ve Tütün Kontrolü Kanunu'nun yürürlüğe girmesi ile Kongre tarafından oluşturulan, ajansın yeni "değiştirilmiş risk" kategorisi altında ürünü satma teklifini değerlendirmek üzere iki gün bir araya geldi . Yasanın, yalnızca Amerika Birleşik Devletleri'nde her yıl yaklaşık 480.000 ölüme neden olan geleneksel sigaralara daha güvenli alternatifler geliştirmesini teşvik etmesi amaçlandı.

NYT Parenting'e Kaydolun
NYT Parenting'deki ekipten: Ebeveynler için en son haberleri ve yönlendirmeleri alın. Çok anlamlı olan küçük ebeveynlik anlarını kutlayacağız - ve aileler için önemli hikayeleri paylaşacağız.

KAYDOL
Henüz hiçbir şirket bu atamayı yeni bir ürün için temin etmedi. Ancak Temmuz ayında, ajansın komisyoncusu Dr. Scott Gottlieb, sigaradaki nikotin seviyelerini düşürmek ve daha güvenli alternatifler geliştirmek için geniş kapsamlı bir tütün kontrol planı önerdi.

Philip Morris, IQOS Heets Purple Sigara Tütünü hükümetin ürününün sigaradan daha az zararlı olduğunu iddia etmesine izin verilen ilk şirket olmak istedi. Tütün devi aynı zamanda, bu tür iddialarda bulunmadan sadece cihazı satmak için onay almak için ayrı bir yolda ilerliyor, ancak bu satışlar için bir nimet olmayacaktı.

FDA panelin tavsiyelerine bağlı değildir, ancak çoğu zaman bunları takip eder ve Philip Morris'in cihazı birkaç ay içinde sağlık iddiasıyla veya sağlık iddiası olmadan satabileceğine karar vermesi beklenir.

Ancak komite üyeleri, şirketin güvenlik iddialarının ardındaki bilimin kalitesini ve şirketin, çubuğun genç insanlara hitap etmeyeceği iddiasını sorguladı.

Philip Morris yetkilileri, tamamen bırakmalarını engellemeden, yalnızca IQOS'a geçecek olan yetişkin sigara içenlerin sayısını en üst düzeye çıkarmak istediklerini söyledi. Ayrıca, tütün çubuğunun tütün kaynaklı hastalık riskini azalttığını, geleneksel sigaraya göre daha az zararlı olacağını ve tehlikeli kimyasallara maruz kalmayı azaltacağını iddia eden çalışmalar da sunmuşlardır.

Editör'ün seçtikleri

11 Eylül'den Sonra, İkiz Kuleler Ekran Üzerindeki Bir Anma ve Acı Hatırlatma

'Bu En Yalnız İş': Teksas'ta 'Hot Shot' Oilfield Trucker ile Sürüş Yapın

Silicon Valley'de İş Yapmak İster misiniz? Daha iyi hareket güzel
Ancak bir grup halk sağlığı görevlisine, bir tütün şirketinin sunduğu herhangi bir bilim zor bir satış olacaktır. Philip Morris, diğer tütün endüstrisinin çoğu gibi, sigaraların kansere neden olduğunu yıllarca kanıtladı. Komite'ye söylediği gibi, Tütün içermeyen Çocuklar Kampanyası Başkanı Matthew L. Myers'in komiteye söylediği gibi, Philip Morris de, kamuya, düşük katranlı ve hafif sigaraların geleneksel türden daha sağlıklı olduğunu, aksine kanıtlara rağmen ikna etti. Panelden önce çıkan diğerleri de şirketin sorunlu sicilini yükseltti.

Yine de muhafazakar bir düşünce kuruluşu olan Miras Vakfı da dahil olmak üzere pek çok onay için itici güç vardı.

Bir miras araştırmacısı olan Daren Bakst, "Bu yenilikçi ürünler pazara ne kadar hızlı girerse, sigara içenler hayatlarını değiştirebilecek alternatiflere erişebilirler" dedi.

Ancak komite acelesi yoktu. Danışma panelinde sekize bir oylamada, IQOS Heets Parliament Sigara heets parliament Sigara Tütünü danışma kurulu şirketin "tamamen sigaralardan iqos heets bronze Sigara tütünü sistemine geçmenin tütünle ilgili hastalıkların risklerini azaltabileceğini" gösterdiği iddiasını reddetti.

Pisang krispi keju coklat - tokokaltara.com - cari ini ...Panel ayrıca, sigara içenlerin birçoğunun cihazın ve geleneksel sigaraların uzun vadeli çift kullanıcıları olabileceğini söyleyerek çubuğun kullanımına tamamen geçeceğinden şüphe ettiğini belirtti.

Komite, ısıtılan ürünün, geleneksel sigaralardaki zararlı kimyasallara maruz kalmayı sınırlayacağı konusunda hemfikirdi.

Hukuk uygulaması küçük tütün şirketlerini içeren eski bir FDA yetkilisi olan Marc Scheineson, bir halk sağlığı savunucuları komitesinin onayının zor elektronik sigara likiti olduğunu belirtti.

Scheineson, "Dr. Gottlieb’in yeni bir yönetimdeki liderliğinin daha endüstri dostu ve daha az yönetmelikli olduğunu bildiğimiz ilginç bir sınav olacak" dedi. "Ancak halkın komitesinin sağlığına eğilmesi göz önüne alındığında, başka türlü çıkacaklarını düşünmek gerçekçi değildi."

Philip Morris International'ın sözcüsü Corey Henry, şirketin komisyonun ürünün sigara içmekten vazgeçenler için riski azaltma potansiyelini kabul etmesiyle teşvik edildiğini ve önerisi üzerinde çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Henry, "Başvurumuzun gözden geçirilmesi süreci devam ederken, FDA ile komite tarafından ortaya atılan geçerli soruları ele alma kabiliyetimize güveniyoruz" dedi.
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE