Lamborghini Huracán LP 610-4 t
Home
iqos bilgilendirme, inceleme ve satis sayfasi. iqos heets cesitleri ve kullanici yorumlari.

Kanser Tedavisinde Kok Hucre Yontemi

IQOS Heets Turquoise Sigara – Kartuş | Sigara TechBağışıklık sistemi tümörleri reddetmek için 'prime' edildi
Wu ve meslektaşları farelerin kendi hücrelerini kullanarak daha sonra kemirgenleri aşıladıkları iPSC'leri oluşturdular. Aşı aynı anda birkaç tümör antijenini hedef aldı.

Araştırmacıların açıkladığı gibi, Aspire Nautilus elektronik sigara tüm iPSC'leri kullanmanın temel avantajı, Aspire avp aio pod kit aşının artık belirli bir kanser türünde hedeflemek için mükemmel antijeni tanımlamak zorunda olmamasıdır.
"İPSC'lerde bulunan daha fazla sayıda tümör antijeni olan bağışıklık sistemini sunuyoruz" diyor Wu, "yaklaşımımızı kanser hücrelerinin bağışıklık kaçmasına daha az duyarlı hale getiriyor".

Aslında, araştırmacılar iPSC'lerde bulunan antijenlerin çoğunun kanser hücrelerinde de bulunabileceğini keşfetti.

Böylece, kemirgenler iPSC'lerin atışını aldıklarında bağışıklık sistemleri iPSC'lerin antijenlerine tepki gösterdi. Ancak, iPSC'lerdeki antijenler, Aspire AVP AIO POD Vaporesso Armour Pro Kit Elektronik Sigara (ucuziqosheets.pro) kanser hücrelerinde bulunanlara çok benzer olduğu için, kemirgenler de kansere karşı bağışıklık kazanmıştır.

IQOS Heets Amber Elektronik Sigara TütünüAşı, neredeyse tümör hücrelerini yok etmek için "kemirgenlerin bağışıklık sistemlerini" "hazırladı" diye açıklıyor Wu.

Tedavi edilen 75 farenin yüzde 70'i meme kanseri hücrelerini tamamen reddetti ve yüzde 30'u aşılanmasından sonraki 4 hafta içinde daha küçük tümörlere sahipti. Akciğer ve cilt kanseri modellerinde de aynı şey oldu .

" En çok bizi şaşırtan şey, iPSC aşısının bağışıklık sistemini kanseri hedef alarak yeniden etkinleştirmedeki etkinliği idi [...] Bu yaklaşım tümörün tekrarlanmasını önlemek veya uzak metastazları hedeflemek için klinik potansiyele sahip olabilir."

Joseph C. Wu
Gelecekte, iqos 3 lacivert kanser teşhisi konan bir kişi, iPSC'leri oluşturmak için tümörün tekrarlanmasını önleyebilecek kendi kan veya cilt hücrelerini kullanabilir. Aynı şekilde, iqos 3 fiyat sağlıklı bireyler yakın zamanda kanseri tamamen önlemek için kendi hücrelerini kullanabilirler.
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE