Polly po-cket
Home
iqos bilgilendirme, inceleme ve satis sayfasi. iqos heets cesitleri ve kullanici yorumlari.

Philip Morrisin IQOS iddialarina inceleme - 1

IQOS: Philip Morris International'ın azaltılmış maruz kalma iddiasının incelenmesi
soyut
Arka plan Yeni elektronik ısıtmalı tütün ürünleri küresel pazarda tanıtılıyor ve popülerlik kazanıyor. 2016 yılında, Philip Morris International, Inc. (PMI), azaltılmış maruz kalma ve azaltılmış risk talepleriyle ABD'de iqos 3 multi'u pazarlamak için Gıda ve İlaç İdaresi'ne (FDA) değiştirilmiş bir risk tütün ürünü (MRTP) başvurusu sundu.

Metotlar PMI'nın düşük maruz kalma ve risk iddialarının geçerliliğini değerlendirmek için PMI'nın MRTP uygulamasını, iqos 3 Lacivert özellikle aerosol kimyası ve insan maruziyetinin değerlendirilmesine ilişkin bölümleri inceledik.

Bulgular PMI, FDA’nın IQOS Heets Parliament Sigara heets parliament Sigara Tütünü ana aerosolündeki HPHC listesinde yer alan 93 zararlı ve potansiyel olarak zararlı kurucu maddeden sadece 40’ının seviyelerini bildirdi. PMI'nin 58 bileşen listesindeki tüm maddeler (PMI-58), IQOS Heets Amber Sigara Tütünü emisyonlarında, Vaporesso Armour Pro Kit Elektronik Sigara 3R4F referans sigaraların ana dumanına kıyasla daha düşüktü. Bununla birlikte, PMI-58 listesine ya da FDA'nın HPHC listesine dahil olmayan 56 bileşen daha, IQOS emisyonlarında daha yüksekti; 22'si>% 200 daha yüksek ve yedisi 3R4F referans sigara dumanından daha>% 1000 daha yüksekti. PMI'nin çalışmaları ayrıca bazı HPHC'lere, IQOS kullanımından, sigara yakıcı sigaralara kıyasla daha düşük sistemik maruziyet gösterdiğini de göstermektedir.

Sonuç PMI'nin verileri, PMI'nin IQOS'un HPHC'lere maruz kalmayı azalttığı yönündeki iddiasını desteklemektedir. Bununla birlikte, Aspire Spryte Elektronik Sigara PMI verileri, Iqos 3 Lacivert emisyonlarında yanıcı sigara dumanına kıyasla FDA tarafından HPHC'ler olarak tanınmayan bazı maddelerin önemli ölçüde daha yüksek seviyelerini göstermektedir. Bu maddelerin IQOS'un genel toksisitesi veya zararı üzerindeki etkisi bilinmemektedir.

Bu, orijinal eserin uygun şekilde alıntılanması koşuluyla, iqos başkalarının bu eseri herhangi bir amaç için kopyalamasını, yeniden dağıtmasını, yeniden karıştırmasını, dönüştürmesini ve oluşturmasını sağlayan Creative Commons Attribution 4.0 Unported (Unported 4.0 Unported (CC BY 4.0) lisansına uygun olarak dağıtılan bir açık erişim makalesidir. lisansa bir bağlantı verilir ve değişiklik yapılıp yapılmadığına dair bir gösterge verilir
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE