Polly po-cket
Home
iqos bilgilendirme, inceleme ve satis sayfasi. iqos heets cesitleri ve kullanici yorumlari.

Elektronik Sigaralarda Sicaklik arttikca Toksik Etki Artiyor

Artan sıcaklık ve emisyon seviyeleri arasında bir ilişki bulundu
İlk nefesler ve sonra şişlikler, Aspire AVP AIO POD Kit cihaz ısındıktan ve "sabit bir duruma" ulaştığında, buharın içeriğini belirlemek için incelenmiştir.

Vaping öykünme aparatı, her 30 saniyede bir 5 saniye süren e-sigaralardan "ponponları" çekti. İlk 5-10 dakikalık buharlaşma boyunca buhar sıcaklığı hızla artmıştır. Sıcaklık, 20 nci kabarıklığın yaklaşık sabit durumuna ulaştı.

İlk nefes çekmeler ile sabit hal arasındaki emisyon seviyeleri bazı cihazlarda 10 veya daha fazla bir faktör yükselmiştir . 3.8 voltta çalışan tek bir bobin e-Vaporesso Elektronik Sigara, ilk beş nefesde nefes başına 0.46 mikrogram akrole yaymıştır. Bununla birlikte, Vaporesso Elektronik Sigara kararlı durumda, nefes başına 8.7 mikrogram salmıştır.

Ortak yazar ve Berkeley Lab araştırmacısı Lara Gundel, "Aynı voltajı çift sarmallı e-sigaraya uyguladığınızda çok daha az emisyon görüyorsunuz" diyor. "Bobin yüzeylerinin her birinde düşük sıcaklıklarla ilgili olması gerektiğini düşünüyoruz."

Temizleme olmadan dokuz ardışık 50 puf döngüsü boyunca tek bir cihazın kullanılması cihazın yaşının sonuçlarını test etti. Formaldehit, elektronik sigara asetaldehit ve akrolein emisyonları - tüm kanserojenler veya solunum tahriş edici maddeler - kullanımla artar.

Ortak yazar Mohamad Sleiman, aldehit seviyelerindeki artışın bazı durumlarda 1-9 arasındaki oranların yüzde 60 olduğunu belirtti.

Bobin üzerinde veya yakınında kalıntıların birikmesi ikincil bir uçucu aldehit kaynağı sağlayacaktır;

E-sıvıda iki yeni toksik bileşik tespit edildi
Ayrıca, IQOS heets sigara satış Amber heets sigara satış Tütünü e-sigaranın voltajı arttıkça, nefes başına tüketilen e-sıvı miktarının ve buhar sıcaklığının da arttığı gözlendi.

" Cihazı kullandığınız herhangi bir sıcaklıkta toksik kimyasal emisyonları bulunduğunu gördük. Sıcaklık ne kadar yüksek olursa, emisyon o kadar fazla olur."

Hugo Destaillats
Araştırmacılar, tüm e-sigaraların e-sıvılarındaki çözücüleri inceleyerek, hemen hemen hepsinin, çözücü olarak değişen oranlarda propilen glikol ve gliserin kombinasyonunu kullandıklarını tespit ettiler.

Destaillats, "Her ikisi de sahnede yapay duman yapmak için kullanılıyor" diyor. "İkisi arasındaki oran, ürettiğiniz buhar bulutunun hacmi gibi şeyleri belirler. Yemek için güvenli olarak kabul edilir."

Propilen glikol ve gliserinle ısınma ve soluma güvenliği konusunda az sayıda çalışma yapılmıştır.

Emisyon kaynağı olup olmadıklarını doğrulamak için solventlerden oluşan sıvıları buharlaştırmak için deneyler yapıldı. İki tanesi - propilen oksit ve glisidol - olan e-sigara buharında daha önce bulunmayan toplam 31 zararlı kimyasal bileşik tespit edildi. Yazarlar bunların kanserojen olabileceğini öne sürüyorlar.

Destaillats, "Bu bileşiklerin nasıl oluştuğunu anlamak çok önemlidir" diyor. "Bunun bir nedeni düzenleme amaçlı ve ikincisi, daha az zararlı bir e-sigara üretmek istiyorsanız, bu kanserojenlerin ana kaynaklarının ne olduğunu anlamanız gerekiyor."
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE