Old school Easter eggs.
Home
iqos bilgilendirme, inceleme ve satis sayfasi. iqos heets cesitleri ve kullanici yorumlari.

Elektronik Sigara : Gencler nikotin icin degil lezzeti icin kullaniyor

E-sigaraların ergenler arasında yükselişe geçmesiyle, cihazların "nikotin salgını" nı tetiklediğine dair endişeler ortaya çıkmıştır. Bununla birlikte, yeni araştırmalar, böyle olmadığını iddia ediyor, heets sigara satış çoğu gencin nikotin yerine buharın lezzeti için e-sigara kullandığını tespit ettikten sonra.
[Bir e-sigara ve aromalı sıvılar]
Araştırmacılar çoğu gencin, nikotin yerine buharın lezzeti için e-sigara kullandığını tespit ediyor.
E-sigaralar (elektronik sigaralar), sıvıları ısıtan, kullanıcının soluduğu bir buhar ya da "buharlar" yayan pille çalışan cihazlardır. Bu tür sıvılar çeşitli tatlarda gelir ve birçoğunda nikotin ve diğer kimyasallar bulunur.

Geçen yıl Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC) tarafından yayınlanan bir rapora göre, IQOS Heets Parliament Sigara heets parliament Sigara Tütünü fiyat orta ve lise öğrencileri arasında e-heets sigara satış kullanımı 2013-2014 yılları arasında üçe katlandı .

Bu dönemde e-sigara kullanan ortaokul öğrenci sayısı yüzde 1,1'den yüzde 3,9'a yükselirken, lise öğrencileri arasında cihaz kullanımı yüzde 4,5'ten yüzde 13,4'e yükselmiştir.

Michigan Üniversitesi Sosyal Araştırmalar Enstitüsü'nden Dr. Richard Miech ve yeni çalışmanın ortak yazarı ve meslektaşları, IQOS Heets Amber Sigara Tütünü fiyat araştırmacılar ve politika yapıcılar arasında e-sigara kullanan tüm gençlerin nikotin soluduğuna dair ortak bir varsayımın olduğunu belirtti.

Yazarlar bunun, yaygın olarak kullanılan "elektronik nikotin verme sistemleri" (ENDS) terimine yansıdığını, bunun da cihazların her zaman nikotini solumak için kullanıldığını ima ettiğini söylemektedir.

Bununla birlikte, araştırmacılar, ergenlerin nikotini boşaltmak için e-sigara kullanma derecesi konusunda sınırlı veri olduğunu söylüyor.

Bunu akılda tutarak, Dr. Miech ve ekibi, gençlerin e-sigara kullandıklarında hangi maddelerin teneffüs ettiklerini tam olarak belirlemek için yola çıktılar.

Lezzet için vaping öğrencilerin üçte ikisi
Araştırmacılar - Tütün Kontrolü dergisinde yayınlanan araştırmacılar, 2015'in Geleceği Anketini İzleme - 8, 10. ve 12. sınıflardan öğrencileri içeren yıllık, ulusal olarak temsili bir anketten veri topladılar.

Anketin bir parçası olarak, yaklaşık 14.983 öğrenciye, cihazları hiç kullanıp kullanmadıklarını, en son e-sigara kullandıklarını, cihazları ne sıklıkta kullandıklarını ve hangi maddelerin içinde olduklarını içeren e-sigara kullanımları soruldu. Son kullanımda soludukları buhar.

Toplam 3.373 öğrenci, bugüne kadar 1.701'i vaping yaptığını bildiren bir e-sigara kullandığını bildirdi. Öğrencilerin 1.085'i beş defaya kadar bir e-sigara kullandığını, Aspire AVP AIO POD Kit 616'sının da cihazları altı kez veya daha fazla kullandığını bildirdi.

E-sigara kullanıcılarının hangi maddeleri vaping yaptıklarına baktıklarında, ekip "sadece lezzetlendirmenin" en yaygın olduğunu, üç sınıftaki öğrencilerin yaklaşık yüzde 65-66'sının son kullanımda içtikleri madde olarak lezzet verdiğini bildirdi.

Araştırmacılar, son e-IQOS Heets Bronze Sigara Tütünü kullanımında vaping nikotininin 12. sınıfın yüzde 22'sinde, 10. sınıfın yüzde 20'sinde ve 8. sınıfın yüzde 13'ünde bulunduğunu bildirmiştir.

Tüm sınıflardaki öğrencilerin yaklaşık yüzde 6-7'si vaping esrarını bildirirken, yüzde 6-14'ü en son ne çıkardıklarını hatırlayamıyor ve yüzde 1'i başka bir maddenin vapingini bildirdi.

Araştırmacılar, bu sonuçların, politika yapıcıların her zaman nikotini solumakta kullanıldıkları kanısına dayanarak kullanılacağı varsayımına dayanarak e-sigaraların gençlere satışını yasaklama girişimlerini önerdiklerini belirtti.

Dahası, ekip bulguların, e-sigaraları tanımlamak için "ENDS" terimini sorguladığını, çünkü cihazların her zaman nikotini solumak için kullanılmadığını söyledi.

Yazarlar, "Gençlerin çoğunluğunun nikotini tüketmek için kullanmadığı bir cihazın tanımı için yanlış görünen" elektronik nikotin verme sistemi "terimi," dedi.

'Vaping hala sigara içimini başlatabilir'
Bugün Tıp Haberleri ile Konuşan Dr. Miech, bulguların ergenler arasında nikotin salgını olmadığını öne sürdüğünü, ancak e-sigara kullanımının konvansiyonel sigaraya açılan bir kapı olamayacağını ifade ettiğini söyledi.

" Çocuklar nikotini buharlaştırmasalar bile, vaping, sigarayı başlatmayı çocuklara sigara içmeyi öğrettiği ve davranışlarına alıştırdığı ölçüde tahmin edebilir.

Buharlaştırılan madde ne olursa olsun, buharlaştırma, dumanın akciğerlere solunmasında yer alan önemli psikolojik engelleri ortadan kaldırır. Ve herhangi bir maddeyi yok etmek, gençleri sigara içmenin tehlikelerine karşı duyarsızlaştırabilir; yani, vaping tadımı yaptıktan ve herhangi bir sağlık sorununu hemen göremedikten sonra, bazı gazeteler sigara içmenin / buharlaşmanın tehlikelerinin abartıldığı sonucuna varabilir. "

Richard Miech
Dr Miech anlattı MNT onun bulguları gençler ve yetişkinler arasında e-sigara kullanımının farklı desenleri göstermek umduğunu söyledi.

Vaping, yetişkinler için bir sigara bırakma aracı olarak görünse de, ergenler arasında çok farklı bir şekilde kullanılıyor gibi görünüyor "dedi. "Bu farklı kullanım şekillerini dikkate almak, gelecekte nikotin bağımlılığını azaltmak için yapılacak müdahalenin daha etkili olmasına yardımcı olacaktır ."
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE