Home
iqos bilgilendirme, inceleme ve satis sayfasi. iqos heets cesitleri ve kullanici yorumlari.

Akcigerleriniz icin Normal Sigara Kadar Kotu Kalan Yeni Tip E-Sigara

Aspire Zelos with Nautilus 2 Elektronik SigaraBir araştırmaya göre, Aspire Spryte Elektronik Sigara Spryte Vaporesso Renova Zero Pod Elektronik Sigara Sigara yeni bir e-sigara türü akciğer hücrelerine geleneksel sigaralar kadar zarar veriyor.
"Isı-yanmamış" tütün ürünleri bazı yurtdışı pazarlarında zaten inanılmaz popüler olmakla birlikte, henüz Amerika Birleşik Devletleri'ne giriş yapmadılar.


Geleneksel sigaraya daha güvenli bir alternatif olarak e-sigaralara benzer bir şekilde tanıtılan halk sağlığı uzmanları, "yakılmayan ısı" ürünlerinin, tütün endüstrisinin bir sonraki büyük aşaması olabileceğinden endişe ediyor.


Yeniliklerinden ötürü, bu cihazlarda sigarayı bırakma konusunda güvenlikleri ve yararları hakkında çok az bilimsel araştırma vardır.


Ancak yeni bir çalışmada araştırmacılar, sizin için geleneksel sigaralardan veya e-sigaralardan daha iyi olmadığını söylüyorlar.

Çalışma ne buldu
Bu hafta ERJ Open Research dergisinde yayınlanan makale, Aspire Elektronik Sigaralar IQOS Heets Parliament Sigara heets parliament Sigara Tütünü cihazlarının ürettiği buharın in vitro etkilerine baktı (IQOS, Amerikan tütün ürünü Philip Morris International'ın "yakılmayan" tütün ürününün markasıdır. şirket) akciğerlerde ve hava yollarında bulunan insan hücrelerinde.


Araştırmacılar bronşiyal epitel hücreleri ve primer insan hava yolu düz kas hücrelerini IQOS buharına maruz bıraktılar ve doğrudan sigara dumanı ve e-sigara buharının etkileri ile gördükleri karşılaştırdılar.


Her üçünün de, akciğer hücreleri için toksik olduğu bulundu; IQOS cihazının buharı, geleneksel sigara içimi ile karşılaştırılabilir bir toksisiteye sahipti.


"İnsan akciğer hücrelerinde her türlü maruz kalmanın farklı hücresel toksisite seviyelerini gözlemledik. Açıkça çıktı yeni ürünler konvansiyonel sigaralar veya e-sigara vaping daha hücrelere daha az toksik hiçbir şekilde idi istedin"dedi Sukhwinder Sohal, Doktora, çalışmanın yazarlarından biri ve Tasmania'nın Solunum Üniversitesi'nde bir sağlık bilimleri araştırmacısı Çeviri Araştırma Grubu.

Çalışma, sigara ve e-sigara gibi IQOS cihazlarının, iltihaplanma, oksidatif stres ve akciğerler ve hava yolları üzerinde diğer zararlı etkilere yol açma potansiyeline sahip olduğu sonucuna varmıştır. Uzun vadede bu, kronik obstrüktif akciğer hastalığı (KOAH) ve akciğer kanseri dahil, iqos zararlari sigara içenlerde görülen ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir.


Yazarlar, çalışmalarının "yakılmayan ısı" tütün ürünlerinin olası zararlarını anlamada önemli bir ilk adım olduğunu söylüyorlar.
Yeni isim, aynı eski tütün
Isıyla yakılmayan tütün ürünleri, elektronik sigara içiminin en yenisidir. Fakat e-sigaraların ve buharlaştırıcıların aksine, nikotin ile doldurulmuş sıvıları ("e-suyu") kullanmazlar.


Aspire CF VV Nautilus Premium Set Elektronik SigaraGerçek tütün kullanıyorlar. Cihazın içinde, tütünün yanma sıcaklığının altında yaklaşık 570 ° F (299 ° C) sıcaklığa yükselen ve solunabilir bir aerosol oluşturan, dikkatlice kalibre edilmiş bir ısıtma mekanizması bulunur.


Bu tür cihazların çekiciliğinin bir kısmı, bazen diğer buharlaştırıcılarda veya e-sigara modellerinde bulunmayan, sigara sigaralarının fiziksel hissinin bir bölümü olan "boğaza çarpmayı" sağlayabilmeleridir.


"Yanmaz ısı" ürünleri ABD'de henüz mevcut değil, ancak 2014'ten beri bazı durumlarda mevcut oldukları Avrupa ve Asya'daki test pazarlarında inanılmaz popüler olduklarını kanıtladılar.


John San Francisco UC San Diego Enfeksiyon Hastalıkları ve Küresel Halk Sağlığı Anabilim Dalı'ndaki inovasyon şefi PhD, Google aramaları gibi pratik yöntemler ile "yakılmayan ısının" popülerliğini takip ediyor.
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE

Old school Easter eggs.