Old school Easter eggs.
Home
iqos bilgilendirme, inceleme ve satis sayfasi. iqos heets cesitleri ve kullanici yorumlari.

E-sigaralar: Sicaklik ve ture bagli olarak zehir seviyesi

Kaliforniya'daki Lawrence Berkeley Ulusal Laboratuvarı'ndan araştırmacılar, Vaporesso Armour Pro Kit Elektronik Sigara Revenger 220W Kit Aspire Nautilus elektronik sigara Sigara elektronik sigaralar tarafından yayılan toksik bileşiklerin kaynağını belirlediler ve sıcaklık, tür ve cihazın yaşı gibi faktörlerin nasıl bir rol oynadığını gösterdiler.
[Bir kafede vaping kadın]
E-sigaralar, geleneksel sigara içmeye karşı "daha güvenli" bir alternatif olarak kullanılırken, kullanımla ilgili hala toksik emisyonlar mevcuttur.
Elektronik sigaralar (e-sigaralar), Iqos 2.4 plus tipik olarak aroma ve diğer kimyasallarla birlikte nikotini, iqos fiyat 3 lacivert duman yerine sıvıdan gelen buhardaki kullanıcılara veren pille çalışan ürünlerdir.

Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri'ne (CDC) göre, ABD'deki yetişkinlerin yaklaşık yüzde 3.7'si düzenli olarak 9 milyondan fazla yetişkin tüketiciyi temsil eden e-sigara kullanıyor.

E-sigaralar, geleneksel sigaralara daha güvenli bir alternatif olarak pazarlanırken - tütün yakarak nikotin veren - bu cihazların kullanımının sağlık riskleri hakkında çok az şey bilinmektedir.

Çoğu e-sigara üç bileşen kullanarak çalışır: sıvı bir çözelti tutan bir kartuş, bir ısıtma cihazı (buharlaştırıcı) ve genellikle bir batarya olan bir güç kaynağı.

Sigara içmek her yıl ABD'de 400.000'den fazla ölümden sorumludur. E-sigaralar daha güvenli, daha az toksik bir alternatif gibi görünse de - tütün yanmamasından dolayı - e-sigaralar hala nikotin ve diğer potansiyel olarak zararlı kimyasallar içermektedir.

E-sigaralarda kimyasallara tekrar tekrar maruz kalmanın sağlık sonuçları belirsizdir.

Çevre Bilimi ve Teknolojisi'nde yayınlanan çalışma, iki çözücünün termal ayrışmasının, e-sigara - propilen glikol ve gliserin tarafından buharlaştırılan sıvı maddenin (e-sıvı), heets sigara fiyati akrolein ve formaldehit gibi toksik kimyasallara yol açtığını tespit etti.

Berkeley Lab araştırmacısı ve ortak yazar Hugo Destaillats, "E-sigara savunucuları, emisyonların geleneksel sigaralardan çok daha düşük olduğunu söylüyor, bu nedenle e-sigara kullanmaktan daha iyi durumdasınız" diyor.

"Bence, bu bazı kullanıcılar için doğru olabilir - örneğin, sigarayı bırakamayan uzun süredir sigara içenler - ama sorun şu ki, sağlıklı oldukları anlamına gelmez. Düzenli sigaralar çok sağlıksızdır. E-sigaralar sadece sağlıksız "diye ekliyor.

Destaillats ve ekibi iki tür e-sigarada vaping simülasyonu yaptı - bir bobini olan ucuz bir cihaz ve iki paralel bobini olan daha pahalı bir cihaz - ve üç e-sıvı türü.
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE