XtGem Forum catalog
Home
iqos bilgilendirme, inceleme ve satis sayfasi. iqos heets cesitleri ve kullanici yorumlari.

Fazla B Vitamini Kullanimi Akciger Kanserini Tetikliyor

Ne zaman tıbbi haber bugün Dr Brasky konuştu, o en diğer çalışmalarda (özellikle anda) aksine, kullanım takviyesi sıklığı, iqos 2.4 fiyat kullanım süresi hakkında bilgi elde ve yaygın başlamadan önce 10 yıl içinde kullanılan doz" dedi Çalışmanın."

Analiz öncesi, veriler sigara içme, ırk, iqos fiyat yaş, eğitim, vücut büyüklüğü, kişisel kanser geçmişi veya kronik akciğer hastalığı, alkol tüketimi, ailede akciğer kanseri öyküsü ve antienflamatuar ilaçların kullanımı gibi birçok faktör için kontrol edildi. olabilir , anti-kanser etkileri .

Ağır B vitamini kullanımı akciğer kanseri riskini artırır
Sonuçlar, 10 yıllık bir süre boyunca yüksek dozlarda B-6 ve B-12 (standart takviye dozunun çok üstünde) erkek sigara içicilerinde akciğer kanseri riskini arttırdığını göstermiştir. B-9 vitamini (folat) ile veya kadınlarda bir ilişki bulunamadı.

10 yıl boyunca günde 20 miligram B-6 alan erkek sigara içenlerin akciğer kanserine yakalanma olasılığı üç kat daha fazlayken, 10 yıl boyunca günde 55 mikrogram B-12 vitamini alan erkek sigara içme olasılığının yaklaşık dört kat daha fazla olduğu görülmüştür. hastalığı geliştirmek için.

Her ne kadar sonuçlarla ilgili olsa da, Dr. Brasky, "Bunlar yalnızca yüksek dozda B vitamini takviyesi almaktan elde edilebilecek dozlardır ve bu takviyeler ABD Tavsiye Edilen Diyet Ödenmesinin çoğu kezdir."

MNT Dr. Brasky'ye bulgular karşısında şaşırıp şaşmadığını sordu. "Hem önceki literatür bağlamı hem de beslenme ve hastalık arasında genellikle U şeklinde dernekler olduğu genel fikrinden dolayı derneklerin yönüne şaşırdığımızı sanmıyorum ." Ayrıca etkinin büyüklüğü hakkındaki düşüncelerini de açıkladı.

" Derneğin büyüklüğüne gelince, tepkimizi ilgili olarak nitelendirebileceğinizi düşünüyorum; özellikle de bu takviyelerin ne kadar yaygın olduğunu düşünüyorsanız. Bulgularımız IQOS Heets Purple Sigara TüTüNü içen erkeklere özgüdür."

Theodore Brasky, Ph.D.
Yanıcı tütün kullanımının hem erkek hem de kadınlarda akciğer kanseri gelişiminde çok daha önemli bir faktör olduğunu açıklamaya devam etti. B-6 ve B-12 vitaminleri sadece "sigara içen erkeklerde akciğer kanserojen olasılığını artırabilir veya artırabilir".

B vitaminlerinin kanser riskini neden etkilediği kesin olarak bilinmemektedir, ancak bazıları B vitaminlerinin tek karbon metabolizması yolu ile nasıl etkileşime girdiğiyle ilgili olduğuna inanmaktadır. Bu yol DNA bütünlüğünü korumak ve gen ifadesini düzenlemek için önemlidir.

B vitaminleri bu yola karışır, ancak daha yüksek dozlarda, kanserojenliği arttırmak için yol tehlikeye girebilir .

Sonuçların benzer etkileşimlere bakarak daha fazla çalışmaya yol açması muhtemeldir. Aslında, Dr. Brasky zaten bu bulguları doğrulamak için diğer analizler üzerinde çalışıyor. Her ne kadar popülasyonun alt kümesinde bir etki bulsalar da - sigara içen yaşlı yetişkin erkekler - B vitamini takviyeleri çok yaygın olarak bulunabiliyor Vaporesso Luxe 220W Kit Elektronik Sigara Revenger 220W Kit elektronik sigara likiti Sigara ve asgari düzeyde düzenlenebiliyor, konu daha fazla incelemeyi garanti ediyor.
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE