Home
iqos bilgilendirme, inceleme ve satis sayfasi. iqos heets cesitleri ve kullanici yorumlari.

Elektronik Sigara Yararları

E-sigara, iqos 3 mevcut sigara içenler için tütünden daha az tehlikeli olabilir, ancak kendi tehlikelerini getirdiği anlaşılmaktadır.
E-sigaralar, tütün içiminin sağlık risklerinin çoğunu atladığını ve sigaraya ve diğer geleneksel nikotin alım şekillerine daha sağlıklı bir alternatif sunduğunu iddia ediyor.

Bazı çalışmalar var Güvenilir Kaynak bulundu e-sigara kullanmanın bazı sigara içenlerin sigarayı bırakmalarına yardımcı olabileceği yönünde.

Diğerleri Güvenilir Kaynak öner sigarayı bırakmak isteyenler için "mütevazı" faydalar, ancak kesmek isteyenler için "iyi potansiyel" sunuyorlar.

Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC) Güvenilir Kaynak olduğu sonucuna varıldı e-sigaralar, diğer nikotin veya tütün ürünlerinin yerini tamamen aldığı sürece hamile olmayan yetişkin sigara içicilerine yarar sağlayabilir.

Ancak, iqos heets cesitleri 2015 yılında % 58,8 Güvenilir KaynakYetişkin kullanıcıların sayısı düzenli sigara içmeye devam etti. Vaping'i tütünün yerine koymak için kullanmadılar.

CDC bu boşluğu uygun olmadığını ekliyor:

genç insanlar için
daha önce hiç sigara içmemiş olanlar için
hamilelik sırasında
Gençlerin sigara içmek yerine vaping yapmaya başlamasının daha iyi olduğu iddiası var.

Aktiviteyi serin ve güvenli olarak pazarlamak ve çeşitli lezzetler sunmak, üreticiler gençleri ve ergenleri çekmek için isteklidir.

Ancak vaping muhtemelen risksiz olduğunu ve 2016 yılında, başhekim ilan e-sigara bir kullanma "önemli bir halk sağlığı endişe."

Riskler
E-sigaralar bazı insanların bırakmalarına yardımcı olabilirken, bazı durumlarda vapingin zararlı olabileceği ve tamamen sigara içmekten kaçınmaktan daha zararlı olabileceğine dair artan kanıtlar vardır.

Yetkililerin endişelenmesinin 10 nedeni:

Çoğu e-sigara , bağımlılık yapan ve ergen beynindeki değişiklikleri tetikleyen nikotin içerir . Fetal gelişimi etkileyebileceği için hamilelikte tehlikelidir.
Aerosol, Vaporesso Luxe 220W Kit Elektronik Sigara Armour Pro Kit Aspire Nautilus elektronik sigara Sigara Cerrah Genelinin "zararlı" veya "potansiyel olarak zararlı" olarak tanımladığı çözücüler, tat vericiler ve toksik maddeler içerir.
E-sigaralar akciğerleri farklı maddelere maruz bırakır. Bunlardan biri, şiddetli ve geri dönüşü olmayan bir akciğer hastalığına "patlamış mısır ciğerine " neden olabilen dicetyl'dir .
Potansiyel olarak ölümcül zehirlenme , yanlışlıkla yutulması ve c-sigara sıvısının solunmasından kaynaklanır.
Sigarayı bırakmak isteyen insanlar, geleneksel ve tıbbi olarak izlenen metotları kullanmayı bırakacaklardır.
E-sigara kullananlar veya kullananlar daha az muhtemel Güvenilir Kaynak tamamen sigarayı bırakmak için.
E-sigara ürünlerini kullanan gençlerin düzenli tütün kullanmaya başlaması daha olasıdır .
Sürekli nikotin kullanımı, kokain gibi diğer ilaçları daha zevkli hale getirebilir .
Lezzetleri, pazarlaması ve sakıncası olmadığı kavramı tüm gençleri vaping yapmaya teşvik eder. Bunun, geleneksel sigaraları daha sonra içebilecekleri olasılığını artırdığı endişesi var.
İkinci el sigara kullanımı vaping ile elimine edilmez, çünkü vaping kanserojen emisyonları serbest bırakır .
Ek olarak, buharlaştırma malzemelerinin deneysel kullanımı, gençleri daha yüksek risk altına sokabilir.

Ulusal Uyuşturucu Bağımlılığı Enstitüsü (NIDA) , iqos heets cesitleri böyle bir risk uygulaması olarak doğrudan ısıtıcı bobine akan solüsyonların solunmasını içeren "damlama" uygulamasına işaret etmektedir . Sebepleri arasında "daha güçlü bir boğaz vuruşu üretmek" yer alıyor.
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE

Polly po-cket