XtGem Forum catalog
Home
iqos bilgilendirme, inceleme ve satis sayfasi. iqos heets cesitleri ve kullanici yorumlari.

BAE'de IQOS Popularitesi

En son yapılan Tobacco Atlas’a göre, iqos 3 lacivert heets cesitleri BAE’de her gün 1.308.000’den fazla erkek ve 34.600’den fazla kadın sigara içiyor iqos 3 multi ve bu da bunu devam eden bir halk sağlığı tehdidi haline getiriyor.

Bazı sağlık görevlileri vaping ve ısı cihazlarını katran yüklü sigara içmeyen ağır sigara içicilerine uygulanabilir bir alternatif olarak görürken, iqos diğerleri tavsiye edemeyecek kadar tehlikeli olan herhangi bir tütün türünü görüyor.

Abu Dabi'deki Bareen Uluslararası Hastanesinde torasik bir cerrah olan Dr. Harbi Darwish, "iQOS nispeten yeni olduğu için, bu cihazın bireyin genel sağlığına etkisi hakkında çok fazla şey anlaşılması gerekiyor" dedi.

"Geleneksel sigaraların, nargile, pipo ya da iQOS'un tüm sigara içimlerinin zararlı olup olmadığını vurgulamak önemlidir. Bir kişi sigara içtiğinde, inhalasyon sırasında oksijen kaybeder ve akciğerleri elastikiyetini ve nefes alma kapasitesini kaybeder. Kalp daha sonra vücudun etrafına oksijen pompalamak için daha çok çalışmalıdır.

"Halkın dahil olduğu riskleri ve sigara içmenin neden bu kadar tehlikeli olduğunu anlaması gerekiyor."

Dubai'deki Al Zahra Hastanesinde bir pulmonolog olan Dr. Sherif Fayed şunları ekledi: "Sigarayı bırakmada yardımcı olmakta fayda var, IQOS Heets Parliament Sigara heets parliament Sigara Tütünü ancak insanlar bu ürünleri iç mekanlarda kullanabildikleri için risk henüz bilinmemektedir.

"En iyi tavsiye, uzun vadede ciğerlerinize herhangi bir şey solumaktır."
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE