Snack's 1967
Home
iqos bilgilendirme, inceleme ve satis sayfasi. iqos heets cesitleri ve kullanici yorumlari.

IQOS Tum Dunyada Buyuyor

Philip Morris International (NYSE: PM), geleneksel sigaraya alternatiflerin sadece uygulanabilir bir seçenek değil aynı zamanda karlı bir seçenek olduğunu kanıtlıyor. Küresel tütün devinin ikinci çeyrek kazanç raporu, IQOS ısıtmalı tütün elektronik sigarasının ana gelir üreticisi haline gelmesinden çok uzun sürmeyeceğini gösteriyor.

IQOS küresel olarak genişliyor
7.7 milyar dolarlık düzeltilmiş gelir, 2. çeyrekte yıllık bazda% 9 artarken, Wall Street'in 7.4 milyar dolarlık beklentisini geride bırakırken, GAAP dışı (düzeltilmiş) hisse başına 1.46 dolarlık kazanç 1.41 $ 'ı aştı ve analistlerin 1.33 dolarlık tahminlerini kolayca çırptı.

IQOS aygıtı tutan kadın
IQOS aygıtı tutan kadın
Daha
Bir IQOS cihazı. Resim kaynağı: IQOS Heets Amber Sigara Tütünü Philip Morris International.

Yanıcı sigara ticareti, sevkiyat hacimlerinin% 3,7 oranında azalmasından,% 2,5'inden daha kötü olmasından dolayı sektördeki tecrübeyi azalttığı için fiyat artışlarına bağlı olarak artmaktadır. Ancak Philip Morris'in ısıtılmış tütün bölümü, hacminde% 37'lik bir artış gördü ve 15,1 milyar adet sevkiyat geliri 1,5 milyar dolara ulaştı. IQOS şimdi şirketin toplam düşük riskli ürün (RRP) gelirinin% 14'ünü temsil ediyor ve bu da şirketin toplam net gelirinin yaklaşık% 20'sini oluşturuyor.

Isıtılmış tütün cihazının ticarileştirildiği pazarlarda, çoğu ülkede bütün bölgelere tamamen sızmamış olsa bile% 5'lik bir birleşik pazar payına sahiptir. İkinci çeyreğin sonunda küresel olarak 11 milyondan fazla kullanıcı vardı, tahminen% 70'i ya da 8 milyon kullanıcısı tamamen sigaradan IQOS'a geçti.

Isıtılmış tütün bir kazanç sürücüsüdür
Avrupa Birliği, IQOS Heets Amber Sigara Tütünü Japonya ve Kore’deki güçlü büyümenin yanı sıra Avrupa ve Rusya’daki pazar payını arttırırken, şirket IQOS cihazına 100 milyon dolar daha yatırım yapacak ve RRP’ler için harcayacağı toplamı getireceğini açıkladı. 400 milyon dolar. Ek harcamaların çoğu üçüncü çeyrekte gerçekleşecek.

Ayrıca, tüm yıl boyunca elde ettiği kazanç rehberliğini de artırdı ve şimdi de EPS’nin 2019’da% 9 veya daha fazla artmasını beklediğini ve hisse başına hisse başına 4.94 dolara, daha önce tahmin ettiği 4.87 dolardan daha yüksek bir artış gösterdiğini söyledi. Düzeltilmiş bir temelde şirket, 2018 yılında kaydedilen hisse başına kar başına 4.84 ABD Doları'ndan hisse başına en az 5.28 ABD Doları kazanç beklediğini belirtti.

Bu aynı zamanda ABD pazarının Nisan ayında IQOS'u satmaya başlamak için Gıda ve İlaç İdaresi'nden onay aldığı Philip Morris'e yapacağı katkıdan önce de oldu. Altria (NYSE: MO) ile yapılan bir pazarlama anlaşmasıyla, elektronik sigara Marlboro markası altında satılacak. İlk önce daha fazla pazara sunulmadan önce Atlanta'da ve daha sonra ulusal olarak test edilecektir.

En büyük fırsatlardan biri hala gelmek.
ABD'deki e-sigaralar için önemli bir zamanda geliyor; çünkü FDA, "salgın" olarak etiketlenen cihazların genç kullanımı nedeniyle proliferasyonlarını azaltıyor. Üreticiler, iqos heets cesitleri cihazlarının satışı onaylanmış olması için başvuruları FDA'ya sunmak için bir yıldan daha az zaman alabilir.

Ajansın, piyasada kalmalarına izin verip vermemeye karar vermeleri için bir yıl, önemli bir zaman çizelgesi var; çünkü FDA'nın, IQOS'un satılıp satılmayacağına karar vermesi iki yıldan fazla sürdü. Philip Morris'in IQOS'u düşük riskli bir ürün olarak pazarlaması için bir uygulama - yani kullanıcıların geleneksel sigara içmeye devam etmelerinden daha az zararlı yan etki yaşama ihtimalleri var - hala bir karar bekliyor.
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE